Vi erbjuder dig hemtjänst med hög kvalitet i Umeå
 

Evita Care är ett vård- och omsorgsföretag som bedriver hemtjänst i Umeå kommun. Vi erbjuder dig hemtjänst med hög kvalitet där vi anpassar vården efter dina behov och önskemål. Företaget grundades hösten 2013, ägs och drivs av mig Mariah Bodén. Jag är även verksamhetschef i bolaget. Tillsammans med mina fantastiska medarbetare kommer vi ut till dig och hjälper dig i ditt hem. 

Efter mångårig erfarenhet inom vård och omsorg växte idén fram om att starta upp egen verksamhet. Verksamheten ska alltid genomsyras av nära relation till våra kunder och anhöriga. Vi sätter dina önskemål först och gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss.

Evita Care samarbetar även med ett assistansbolag, Sundins Assistans. Verksamhetsansvarig Mikael Sundin har även han mångårig erfarenhet inom vård och omsorg. Han tillsammans med sina medarbetare utformar personlig assistans för sina kunder med stor noggranhet. 

 

Verksamhetschef Evita Care

Mariah Bodén 
En idéspruta med myror i brallan som ständigt söker nya utmaningar och inte backar undan för svårlösta situationer. Kreativ, omtänksam och mycket engagerad i sitt arbete, arbetar helst dygnet runt. Vistas mycket ute i verksamheten tillsammans med övriga i teamet vilket stärker personalgruppen och ger fortsatt nära relation/kontakt till kund och anhöriga.